KristinaL kirjutas:
Jah, tänan Kristina, eestikeelses tshempionitiitlite statuudis ilusti olemas, et vähemalt 15-kuud vana! Selle peale ma eile ei sattunud.
Meil tekkis seltskonnas väike arutelu seoses vajaliku näitusehindega ja üks väitis ühte ja teine teist ja nii ma seda asja otsima hakkasin.
Ideaalis võiks sellised punktid täielikult kattuda erinevates eeskirjades või võiks olla agilityreeglites lihtsalt viide, et EST AG CH tiitel omistatakse EKL Tshemiponitiitlite Statuudis ettenähtud korras.
Muidu võib ju juhtuda, et NÄITEKS kui ma ei tea, et agilityreeglid, mida ma tubli agilityinimesena muidugi olen lugenud, polegi täielikud, ja et ma pean välja otsima ka kennelliidu tshempionitiitlite statuudi, sest nendes kahes dokumentides muus osas täiesti kattuvale punktile Ag Ch tiitli saamise kohta on tegelikult lisaks siiski ka vanusepiirang näitusehinde osas, siis võin ma ühel hetkel seista silmitsi tõsiasjaga, et võidan 8-aastase koeraga tema viimasel võistlushooajal mingi kolmanda võistluse ja pean siis värskelt suvesoengusse pügatud kõhna peniga veel näitusele noorte ja ilustate sekka kekutama ronima

...kuna ma mäletasin küll, et see näitusehinne on mul olemas, aga kontrollimisel selgub, et saadud siiski 14.5 kuuselt.